سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چگالی - چگالی لود اولیه

مقاله در مورد سیستم و ساختار فایل

عوامل مهمتر موثر در کارایی سیستم فایل عبارتند از : سلسله مراتب حافظه‌ها پارامترهای ظرفیتی و زمان رسانه(بویژه دیسک ) اندازه بلاک و تکنیک بلاک بندی لوکالیتی رکوردهای فایل چگونگی بافرینگ و اندازه و تعداد بافرها تکنیکها و طرح های بکار رفته در ایجاد و مدیریت فایلها در خود سیستم فایل تکنیکهای کاهش زمان استوانه‌جویی و زمان درنگ دورانی تکنیکهای تسریع پردازش فایل سیستم فایل کاراتر (مثلا LFS) ) ساختار فایل کاراتر بافر و بافرینگ بافر ناحیه است واسط در عملیات ورودی و خروجی و در این ناحیه اقلا یک رکورد ( در حالت فایل بلاک بندی نشده ) و یا اقلا یک بلاک در حالت فایل بلاک بندی شده جای داده می‌شود و اساسا برای ایجاد هماهنگی بین عملیات پردازنده ورودی/ خروجی و واحد پردازش مرکزی در شرایطی تسریع این عملیات به کار می‌رود.

به عنوان مثال , لایه رویه‌های کتابخانه‌ای , داده‌های ذخیره شده در فایلهای روی دیسک را در اختیار برنامه کاربردی قرار می‌دهد در عین حال که می‌تواند این فایلها را کاملاً از دید برنامه کاربردی (کاربردار )نهان بدارد به گونه‌ای که برنامه کاربردی درگیر جنبه‌های ذخیره سازی داده نشود (دید کاملا منطقی ) لایه رویه کتابخانه‌ای برای اجرای درخواست کاربر پایان , خون رویه‌هایی را در سیستم فایل فرا می‌خواند(مثلا رویه‌های و;). 4اگر فایل به طور پیوسته روی واحدهای تخصیص (سکتور , شیار خوشه یا استوانه ) ذخیره شود, سیاست فایل , برای مکان یابی یک رکورد , کافیست آدرس آغازین فایل , طول رکورد منطقی و طول رکورد فیزیکی را بداند (البته با داشتن آدرس نسبی رکورد نسبت به آغاز فایل) 5اگر فایل به طور پیوست روی واحدهای تخصیص ذخیره نشود, یافتن مکان یک رکورد دلخواه, تنها با داشتن آدرس آغاز فایل امکان پذیری نیست و نیاز به ساختار داده‌ای خاصی است.

فضای حافظه خارجی هم مثل حافظه اصلی , در اساس به دو روش تخصیص داده می‌شود: تخصص پیوسته تخصیص ناپیوسته با توجه به این دو نوع کلی تخصیص فضا, می‌توان گفت که فایل هم بطور کلی به یکی از دو صورت زیر ذخیره می‌شود: نشست پیوسته نشست ناپیوسته در زیر این دو نوع نشست رابررسی می‌کنیم: نشست پیوسته در این طرح نشست ,فایل در بلاکهای فیزیکی همجوار (پیوسته) روی دیسک ذخیره می‌شود. اگر توزیع درج رکوردها در بلاکها یکنواخت نباشد , جای جای در فایل , بلاکها سبکبار می‌شوند و حافظه هرز در انتهای بعضی بلاکها باقی می‌ماند مکانیسم انتزاعی ذخیره سازی اطلاعات فایل یک مکانیسم انتزاعی است که به کاربر امکان می‌دهد تا اطلاعات خود را ذخیره کند و در صورت نیاز, آنها را بازیابی و پردازش کند و احیاناً اطلاعات جدیدی تولید نماید.

 

جزوه درس ذخیره و بازیابی اطلاعات

لازمه مدیریت فایلها و آشنایی با ساختار آنها اشنایی با نحوه ذخیره کردن اطلاعات است که لازمه آن نیز اشنایی با انواع حافظه ها و هر آن چیزی که بتوان اطلاعات را در آن ذخیره کرد و از انها اطلاعات وارد شده را دوباره خواند. در جزوه مربوطه روش ذخیره سازی،وسایل ذخیره سازی و بازیابی اطلاعات ، بلاک بندی ، تکنیک های بهبود آدرس دهی ، روش تخصیص حافظه ، فایل شاخص دار و چند شاخصی ، مفهوم سیستم فایل مورد بحث قرار می گیرد. بعبارت دیگر این درس به نحوه ذخیره داده در فایلها و عملیات لازم برای دستیابی به داده ها روی حافظه های جانبی میپردازد. جزوه آموزشی درس ذخیره و بازیابی اطلاعات که برای دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر تهیه شده در وب سایت قرار داده ایم.

جزوه کامل و جامع درس ذخیره سازی و بازیابی اطلاعات را در قالب 6 فصل و 7 فایل PDF در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم. این درس در حال حاضر به عنوان یکی از دروس مهم و کاربردی رشته های کامپیوتر در بسیاری از دانشگاهها تدریس می شود. با افزایش روز افزون اطلاعات، فرآیند ذخیره، بازیابی و استخراج اطلاعات از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بهینه کردن طراحی ساختار فایلها باعث میشود تا برنامه ها صدها بار سریعتر اجرا گردند. منظور از ساختار فایلها سازماندهی داده ها روی دستگاههای ذخیره سازی ثانویه است. توضیحات تکمیلی درباره جزوه و سرفصل های آن در بخش بعدی نوشته ایم. جزوه قرار داده شده دارای محتوای بسیار کامل و جامع می باشد.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

ذخیره و بازیابی اطلاعات

در درس ذخیره و بازیابی اطلاعات معماری روش ذخیره سازی، پیکربندی ورودی / خروجی، عملکرد دیسک و سامانه های ذخیره ساز، پیکربندی دیسک، تکنیک های ورودی/ خروجی رسانه ها، مفهوم سیستم فایل، شاخص بندی و درهم سازی مورد بحث قرار می گیرد. تلفن : 1- 33294880-54-98+ نمابر : 33294882-54-98+ کد پستی : 9816153846 پست الکترونیکی :  info@ uot-ac. نشانی: زاهدان، خیابان بزرگمهر جنب دانشکده علوم قرآنی کانال رسمی تلگرام موسسه تفتان.

منبع