سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لوبیا - لوبیا «داروئی»

خواص لوبیا سبز

یکی دیگر از دلایلی که باید از لوبیا سبز برای جوان سازی پوست استفاده کرد این است که این گیاه حاوی مقادیر غنی از ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، پتاسیم، فولات و پروتئین های طبیعی می باشد، که همگی این مواد برای سلامت پوست ضروری هستند. لوبیا سبز حاوی مقادیر غنی از انواع آنتی اکسیدان ها می باشد و به همین دلیل می تواند به کنترل رادیکال های آزاد مخرب که یکی از اصلی ترین دلایلی چین و چروک روی پوست هستند کمک کند. لوبیا سبز یکی از انواع سبزیجات بسیار مفید و کم کالری می باشد که خواص درمانی بسیاری دارد، برای آشنایی بیشتر با مضرات و خواص لوبیا سبز در ادامه با چیشی همراه باشید.

لوبیا سبز هم مانند دیگر حبوبات علاوه بر مواد مغذی، دارای منبع غنی از فولات، آهن و شاخص پایین گلیسیمی می باشد و به همین دلیل می تواند به درمان ناباروری کمک کند. یکی از دلایلی که در دوران بارداری باید از لوبیا سبز ایتفاده شود این است که لوبیا سبز حاوی مقادیر غنی از اسید فولیک است و برای رشد طبیعی جنین بسیار مفید است. ویروس ایدر یکی از انواع ویروس هایی است که پس از آلوده شدن فرد، به کمک آنزیم وارونویس خود را باز تولید می کند که در طولانی مدت می تواند کشنده باشد. یکی دیگر از دلایلی که لوبیا سبز برای دوران بارداری توصیه می شود این است که مصرف لوبیا سبز باعث کاهش خطر نقص در لوله عصبی جنین می شود.

مصرف لوبیا سبز خواص بسیار زیادی برای بدن دارد، البته توصیه می شود بعضی افراد با مشکلات خاصی از مصرف زیاد لوبیا سبز خودداری کنند. لوبیا سبز از گیاهانی است که خاصیت ضد رتروویروسی دارد و به همین جهت می تواند از باز تولید ویروس ایدز در سلول های بدن جلوگیری کند. سموم بدن معمولا از طریق ادرار از بدن خارج می شوند و به همین برای پاک سازی و سم زدایی بدن توصیه می شود از لوبیا سبز استفاده کنید. با قرار دادن لوبیا سبز در رژیم غذایی خود خود را در مقابل مشکلاتی مثل یبوست، زخم معده،  رفلاکس اسید معده و بواسیر بیمه کنید. مصرف لوبیا سبز علاوه بر تقویت استخوان ها می تواند از ابتلا به بیماری های شایع استخوانی مثل پوکی استخوان نیز جلوگیری کند.

البته توصیه می شود قبل از اضافه کردن هر گونه مواد غذایی جدید به رژیم غذایی خود در دوران بارداری با پزشک متخصص مشورت کنید.

خواص لوبیا

از پوست و دانه های لوبیا هنگامکیه لوبیا سبز است استفاده می شود که بنام لوبیای سبز معروف است ولی هنگامیکه پوست غلف سفت می شود دانه های داخل آن بصورت لوبیای خشک که برنگ قرمز یا سفید می باشد مورد استفاده غذایی قرار می گیرد. لوبیای پخته : لوبیا را در آب ریخته و بجوشانید تا کاملا پخته و نرم شود و بمقدر یک فنجان در روز بخورید برای جلوگیری از نفخ معده می توان لوبیا را با خردل ، زیتون و آبلیمو مصرف کرد. بدین منظور باید لوبیا را بعد از شستن در آب گرم ریخته و بمدت چند ساعت بگذارید خیس بخورد سپس آب آنرا دور ریخته ، آب تازه روی آن بریزید و بپزید. ضمنا لوبیا بدلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می کند باید بمقدار کم استفاده شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آنرا قابل هضم کرد.

جوشانده : مقدر 30 گرم لوبیای خشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ده دقیقه بجوشد سپس آنرا صاف کرده و یک فنجان قبل از هر غذا بنوشید. لوبیا بعلت داشتن پروتیئن برای شاخاصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نیست. گلهای آن سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانه های لوبیا در آن قرار درد. در استعمال خارجی در لوبیا را خیمر کرده و روی زخم های اگزما بگذارید تا آنها را التیام دهد. لوبیا گیاهی است از تیره بقولات ، علفی وبالا رونده که بدور درختان و یگاهان دیگر می پیچد. برگهای آن سبز رنگ ، پهن ، بزرگ و نوک تیز است که شامل سه برگچه بشکل قلب می باشد.

لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و تر است و لوبیای سفید معتدل است. سوپ لوبیا : از نظر داشتن مواد پروتئینی و الیاف بسیار مفید است.

همه چیز درباره لوبیا

گذشته از این برای پیروی از این توصیه نباید قید غذای محبوب‌تان را بزنید و از خوردن لوبیاپلو صرف‌نظر کنید چون این خطر متوجه لوبیاپلو نمی‌شود چراکه لوبیاپلو در مراحل مختلف آماده‌سازی حرارت می‌بیند و حتما به‌صورت کامل پخته می‌شود، یعنی ابتدا تفت داده می‌شود و بعد با برنج دم می‌کشد. اما بیماری‌ها و مشکلات فراگیر روده و دستگاه گوارش و بسیاری دیگر از مشکلات یا شرایط خاص جسمانی، خیلی‌ها را از خوردن این دانه پرخاصیت برحذر می‌کند، به همین دلیل نظر دکتر تبسم ارشادی‌فر، متخصص طب سنتی را در مورد خواص لوبیا و موارد منع مصرفش پرسیدیم. • 100 گرم لوبیا چشم بلبلی خام 130 کالری دارد اما از آنجا که حبوبات پس از پخته شدن آب زیادی را جذب می‌کنند، برای درست کردن 100 گرم لوبیا چشم‌بلبلی پخته باید میزان کمتری از این دانه را بپزید و خوردن این میزان تنها 80 کالری به بدن شما می‌رساند.

اما قبل از اجرای هر کد‌ام از این روش‌ها، بد‌انید‌ که نفخ این حبوبات صد‌د‌رصد‌ از بین نمی‌رود‌ و اگر د‌ستگاه گوارش‌تان حساس است، باید‌ انتظار کمی نفخ حتی پس از استفاد‌ه از این روش‌ها را هم د‌اشته باشید‌. گذشته از این همان‌طور که پیش از این گفتیم، کسانی که دستگاه گوارشی بیمار و ناسازگاری دارند، باید مراقب مصرف زیاد این دانه باشند و در صورت تمایل به مصرف، تدابیر گفته شده برای کم کردن نفخش را باید رعایت کنند. باتوجه به خواص منفی که برشمرده شد، یکسری افراد باید به‌طور جدی از خوردن لوبیا پرهیز کنند، البته برای بی‌بهره نماندن از خواص حبوبات، باید سراغ دانه‌های دیگری که با شرایط بدنی‌شان سازگارتر است، بروند.

• مصرف لوبیای سبز برای چاقی خوب است و به خاطر کالری پایینی که دارد، همراه خوبی برای کسانی است که از رژیم‌های لاغری کمک می‌گیرند یا تمام تلاش‌شان را برای بالا نرفتن وزن‌شان به خرج می‌دهند. • بهترین مصلح لوبیا آن است که همراه با گوشت طبخ شود‌ بنابراین خورش‌هایی مثل قورمه‌سبزی یا خورش لوبیای مراغه‌ای ازجمله غذاهایی هستند‌ که لوبیا د‌ارند‌ ولی آزار د‌هند‌ه نیستند‌. حبوبات یکی از گروه‌های غذایی اصلی هستند که بود و نبودشان بر تندرستی تاثیر مستقیم می‌گذارد، شاید به همین دلیل است که تعداد غذاهای ایرانی که حبوبات جزء مواد لازم‌شان باشد، کم نیست. • زنجبیل، خرد‌ل، زیره، نمک، آویشن، فلفل و د‌ارچین اد‌ویه‌جاتی هستند‌ که د‌ر زمان پخت لوبیا مورد‌ استفاد‌ه قرار می‌گیرند‌ و باعث بهبود‌ شرایط خورد‌ن و هضم آن می‌شوند‌.

 

لوبیا سفید درجه یک

نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند. بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید. تهران – تهران-قرچک- خیابان سعدی – نبش بوستان 4 – عطاری حلما.

به عنوان مثال یکی از مضرات لوبیا سفید اینست که لوبیاسفید دارای پروتئین زیادی است و در نتیجه برای کسانیکه نقرس دارند یا اسید اوریک خونشان بالاست توصیه نمی شود. این نوع لوبیا در بسیاری از فرهنگ های دنیا شناخته شده است و می توان در تمام طول سال پیدا کرد که یک افزودنی ارزان قیمت برای غذاها محسوب می شود. ‏البته اگر قبل از پخت ان ، لوبیا سفید را در اب بخیسانید و چند بار ابش را عوض کنید مطمین باشید نفخ ان کمتر می شود. خوردن لوبیا‌سفید باعث کاهش کلسترول بد در بدن می شود، به همین علت خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. لوبیا سفید برای غذاهای آب پز خیلی خوب است زیرا می تواند طعم ها و مزه ها را به خوبی جذب کند.

سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد در نتیجه برای فصل سرما و سرماخوردگی گزینه مناسبی است. جایگزین مناسب برای گوشت قرمز است و برای بیماران مبتلا به دیابت و نقرس بسیار مفید است. رنگ سفید و خامه ای آن از یک لوبیای پیش گونه (والد) که در پرو رشد می کند، گرفته شده است. لوبیا سفید هم مانند هر ماده دیگری در کنار فوایدی که دارد مضرات خودش را هم دارد. همچنین دارای چربی بسیار کمی است، بنابراین به حفظ تناسب اندام کمک می کند. لوبیا‌سفید سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین ب، ویتامین ث می باشد. یکی دیگر از مضرات لوبیا سفید نفخ معده و تولید گاز معده است. وابسته به عطاری و فروشگاه محصولات گیاهی “حلما” که با رسالت عرضه اقلام مربوط به طب سنتی و گیاهی و با نهایت کیفیت و اصالت و در سریع ترین زمان ممکن در زمینه گیاهان داروئی، دمنوش های مخلوط، روغن های گیاهی ، عرقیات گیاهی و … شروع به فعالیت نموده است.

 

تاثیر عصاره برخی گیاهان دارویی در کنترل علف های هرز تاج خروس وحشی (Amaranthus retroflexus) و سلمه تره (Chenopodium album) در لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris)

تاثیر عصاره برخی گیاهان دارویی در کنترل علف های هرز تاج خروس وحشی (Amaranthus retroflexus) و سلمه تره (Chenopodium album) در لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris). تاثیر عصاره برخی گیاهان دارویی در کنترل علف های هرز تاج خروس وحشی (Amaranthus retroflexus) و سلمه تره (Chenopodium album) در لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris). تاثیر عصاره برخی گیاهان دارویی در کنترل علف های هرز تاج خروس وحشی (Amaranthus retroflexus) و سلمه تره (Chenopodium album) در لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris). نشانی: تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل بزرگراه شهید همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، نبش کوچه چهارم، پلاک 1. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 42(4), pp.

مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران), 42(4), 757-766.